Лоби бар

null
Emotion Bar & Dinner лого

Лоби барът Emotion Bar&Dinner в хотел SPS впечатлява с елегантен интериор и е идеално място, както за бизнес среща, така и за отмора и разпускане след напрегнат ден. Подходящ е и за компании от хора, които традиционно се срещат за питие преди посещение на нощен клуб. Панорамните прозорци с директен изглед към оживения булевард дават усещането на простор и дълбочина, а мебелите подчертават усещането за лукс. Към бара има и голяма градина с мека мебел, която е отворена и през зимните месеци.

Гостите могат да се насладят на богата колекция от напитки и коктейли, отлежали вина, поднесени с подходящите ядки или сладкиши, както и на вкусни сандвичи, приготвени на място в ресторанта на хотела.
Капацитетът на бара е 40 места вътре и 50 места на терасата.

Ресторант

null
Emotion_Restaurant (2)

Ресторант Emotion  в хотел SPS предлага богат асортимент от свежи салати, специалитети от европейската и традиционната българска кухня, подбрани вина и висококвалитетни алкохолни напитки.

Ресторантът предоставя чудесна възможност за организиране на частни партита, рождени дни, абитуриентски балове, корпоративни събития, фирмени тържества, коктейли, бизнес срещи. Капацитетът му е 130 места.

Ние ще се погрижим да създадем уникална атмосфера на всеки Ваш повод.
Поднасяме всичко с нужното внимание, за да Ви накараме да се почуствате специални!