Конферентен център

null

Най-новият и модерен конферентен център на гр. Пловдив отвори врати през лятото на 2020 година и предлага възможност за организиране на всякакъв тип мероприятие. С общ капацитет 700 места, разпределен в две многофункционални и 5 бизнес зали, с модерно оборудване и озвучаване, Конферентният център на Хотел „СПС“ би могъл да бъде отлично място за всяко събитие.

Зала Пловдив - Хотел SPS

Многофункционална зала „Пловдив“

null

Многофункционалната зала „Пловдив“ дава възможност за организиране на мероприятия с капацитет до 300 човека. Разположена на две нива и балкон с две VIP ложи, залата е подходяща за подредба в различни конфигурации, според изискванията на клиентите.

Разгледай

Многофункционална зала „Виена“

null

Залата е подходяща както за корпоративни, така и за лични събития, сватбени тържества, коледни и новогодишни партита. Залата предоставя възможност за различни конфигурации на подреждане с капацитет 300 седящи места.

Разгледай
Конферентна зала - хотел SPS

Бизнес зали

null

Конферентният център на Хотел „СПС“ предлага на своите гости и 5 малки бизнес зали, подходящи за презентации, интервюта и срещи. Капацитетът на всяка зала е 20-30 места, в зависимост от подредбата.

Разгледай

Бизнес офис

Хотел SPS - бизнес хотел с три звезди

За удобство на нашите гости, които желаят необезпокоявано да поработят или да проведат делова среща, предоставяме тих и удобен бизнес офис. Разположен на ет. 15, офисът разполага с невероятна гледка към града.

Разгледай