Настаняване

null

Настаняването на гостите на хотел SPS се извършва след 14:00 часа в деня на тяхното пристигане.

Освобождаването на стаите е до 12:00 часа.

Ранното настаняване /между 12:00 и 14:00 часа/ и късното освобождаване /между 12:00 ч. и 14:00 ч./ се таксува допълнително и е само след потвърждение от рецепция.

ЕДИНИЧНА СТАЯ (4)

Единична стая

null

Единичната стая е уютна, стилно обзаведена и e подходяща за един гост. Включва едно голямо единично легло, работно бюро, гардероб, климатик, разполага с просторна баня с душ.

Разгледай
ДВОЙНА СТАЯ

Двойна стая

null

Удобни и функционални стаите предлагат пълноценна почивка на бизнес гости и туристи. Двойните стаи са обзаведени с нов телевизор с плосък LCD екран, работно бюро, гардероб, мини бар, климатик, баня с душ.

Разгледай
Двойна супериорна стая - Хотел SPS

Двойна супериорна стая

null

Новите просторни и функционални стаи предлагат комфорт и уют на туристите. Модерно обзаведени, стаите разполагат с кът с мека мебел, работно бюро, Smart телевизор, гардероб, сейф, климатик, голяма и удобна баня с душ кабина.

Разгледай
viber_изображение_2022-06-29_11-43-11-139

Суит с две спални

Суитът се състои от две спални помещения – едното с голямо двойно легло, а другото с две единични, дневна с кухненски кът, мека мебел и работно бюро.

Разгледай
АПАРТАМЕНТ (15) – Копие

Апартамент

null

Апартаментът се състои от две преходни помещения. В спалнята на разположение са две единични легла или спалня. В дневната са обособени кът с ниска мека мебел – диван, масичка и работно бюро.

Разгледай