Политики на хотел SPS

null

Скъпи гости, благодарим Ви за времето, отделено за прочитане на нашите правила за настаняване, престой и напускане.

Резервации:

Резервация в хотел SPS се счита за потвърдена след като сте получили от нас резервационен номер и е преведен изискуемият депозит. Резервации се пазят до 18 ч., освен ако предварително не е уточнено по-късно пристигане.

Настаняване:

Гостите на хотел SPS се настаняват след 14:00 часа в деня на пристигане.

Напускане:

Желателно е освобождаването на стаите да е до 12:00 часа. Късно освобождаване – между 12:00 ч. и 16:00 ч. /само след потвърждение от рецепцията/, се таксува в размер на 50% от цената на съответното помещение.
Ако желаете да удължите престоя си, моля, свържете се с рецепция. За да се избегнат опашки при напускане, моля организирайте плащането на сметките си предварително.
Освобождаването на стаята е след проверка от упълномощен служител на хотела, че няма нанесени щети или пушене.
Не е разрешено изнасянето на хотелска собственост (хавлии, чаршафи, завивки и др.).

Паркинг:

Хотелът предоставя безплатен външен паркинг за своите гости.
Топъл гараж може да се ползва срещу допълнително заплащане на рецепция.

Закуска:

Закуската се сервира в ресторанта на хотела от 07:00 до 10:00 часа.

Политика за алкохолни напитки:

Съгласно българското законодателство, не се предлага и сервира алкохол на гости под 18-годишна възраст.

Политика за пушене:

В съответствие с българското законодателство, хотел SPS спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на хотела, в това число: помещения за гости, обществени площи и коридори. За гости, които не се съобразяват с нашата политика може да бъде наложена глоба. Определените зони за пушене са разпределени в рамките на откритата част на хотела.

Домашни любимци:

Не е разрешен достъп на домашни любимци (кучета, котки и др.).

Поведение:

Хотел SPS прилага политика на културно и позитивно поведение, както от страна на персонала, така и от страна на нашите гости.

  • Деца под 12-годишна възраст нямат право да използват някой от асансьорите на хотела, ако не са придружени от възрастни.
  • Бягането и тичането по коридорите на хотела е абсолютно забранено.
  • Хотелът си запазва правото да не толерира неприемливи нива на шум или поведение на гости.
  • Да не се наранява/унищожава имуществото в хотела.
  • Хотелът си запазва правото да таксува гостите по официалния ценоразпис за щети, съзнателно причинени, по небрежност или непредпазливост. Ако щетите бъдат установени, след като гостът е напуснал, хотелът си запазва правото да удържа дължимата сума от кредитната карта на госта или да изпрати фактура за разходите по ремонта.

Охранителни камери:

Хотел SPS е оборудван със система за видеонаблюдение, която обхваща публичните зони. В хотела са разположени над 20 камери.

Безопасност:

Хотел SPS осигурява сейф на рецепция. Използването му се начислява като допълнителна услуга. За повече информация попитайте на рецепция. Не носим отговорност за каквито и да било ценности и пари оставени незаключени извън сейфа, в стаите и в общите помещения.

Изгубени вещи:

Хотел SPS не носи отговорност за изгубени, повредени или откраднати лични вещи. При намерени вещи хотелът се задължава да се свърже с госта и да прати загубената вещ за сметка на собственика. При незаявени и непотърсени вещи в рамките на 30 (тридесет) дни те ще бъдат изхвърлени.

Камериерски услуги:

Предлагаме почистване на стаите всеки ден от 8:00 до 16:00 часа. Смяна на бельо и хавлии се извършва на всеки трети ден от престоя. Ако имате нужда от нещо след 16:00 часа попитайте на рецепция.

Рекламации, възстановяване на средства и щети:

Всеки коментар или жалба по отношение на престоя трябва да се направи във фронт офиса или на Управителя на хотела по време на престоя, така че въпросът да бъде решен веднага.
Хотелът си запазва правото да таксува гости за причиняване на щети, съзнателно причинени, по небрежност или непредпазливост.

Последици при нарушения на политиката на хотела:

В случай на нарушаване на правилата и политиките на хотела, ръководството може да прибегне до прекъсване на резервацията, без да носи отговорност за възстановяване или обезщетение. От всички гости, служители и представители на туроператори се очаква да се придържат към тази политика и ръководството на хотела си запазва правото да изгони всяко лице или лица, извършили нарушения срещу тази политика.

Приятен престой в хотел SPS!